Feedback
Del
SKADEGUIDEN
Hvad er historien bag?

 

Om Skadeguiden

 

Skadeguiden er en ny løsning - en anderledes løsning til brug for de som er kommet til skade.

Skadeguiden er en ide, som jeg (Solveig Værum Nørgaard) – har udviklet.

Jeg har i mange år arbejdet som advokat med personskadesager, og er her gang på gang stødt på mennesker, som har et stort behov for hjælp - både til at skabe sig et overblik over sin situation, hjælp til at komme videre og ikke mindst almindelig råd og vejledning.

Ofte har jeg også oplevet, at mange mangler et sted at få let adgang til de informationer, som de har brug for. De søger lidt rundt på nettet, men har svært ved at finde den rigtige artikel, som også er til at forstå. Det er ofte også artikler, som nok mest er skrevet til jurister eller andre fagpersoner, og derfor kan være svær at forstå. Og ja, så mangler der svar på rigtig mange spørgsmål.

Man kan selvfølgelig hyre en advokat til at følge sagen og svare på spørgsmål, men det er måske indimellem også lige at skyde gråspurve med kanoner, for andre er det bare ikke en mulighed, da pengene kan være små.

Det har altid ærgret mig meget, at der er så mange, som egentlig godt kunne bruge lidt hjælp i deres skadeforløb - nogle blot til lidt råd og vejledning, andre til lidt mere intensiv hjælp, og samtidig sidder jeg bare her med i al fald rigtig megen af den juridiske viden, kender rigtig mange eksempler og har en stak paradigmaer klar til at rette til. 

Ofte sætter jeg også "bare" en pladespiller igang, når en kunde for 117ende gang spørger til forskellen på tabt arbejdsfortjeneste og erhvervsevnetab.

Jeg har flere gange forsøgt vendt og drejet ideen om at downloade min viden - engang for alle - og så give den videre, men det er desværre ikke muligt bare at sætte en ledning i. Jeg er ret fascineret af IT, så jeg har været mange steder omkring i min søgen, og har konstateret at AI, textmining, chatbots etc. ikke lige løser min tekniske udfordring, så det har ført til en løsning, hvor jeg strukturer et system, hvor du løbende kan tilpasse dit forløb. Og hvergang du tilføjer oplysninger, så ændres de informationer, som du bliver præsenteret for. Men det er benhårdt arbejde, hvor jeg skriver, filmer og strukturer forløb.

SKADEGUIDEN har nu været et par år undervejs, og her den 12. august 2019 er jeg klar til at løfte sløret for SKADEGUIDEN version 1.0.

Hvad er Skadeguiden?

Skadeguiden er en webplatform med hjælp til skadelidte. Hvor det bliver muligt via en individuel visning - ja du læste rigtigt - en visning, som er tilpasset dig og din situation - hvor du vil få et overblik over sin situation på tværs af de forskellige aktører. Du vil også blive guidet igennem, hvad der er relevant på hvilke tidspunkter.

Det unikke på siden bliver, at der er fokus på, at du som skadelidt skal kunne hjælpe dig selv igennem forløbet. Du skal med andre ord klædes på til at håndtere de situationer, der opstår undervejs.

Har du brug for specifik viden, så er der også en stor vidensdatabase at søge i.

Jeg arbejder meget med min kommunikationen, at den bliver flerleddet, således at du kan vælge at høre videoer om emnet, læse tekster eller gøre begge dele. Herudover vil jeg også lave illustrationer, udkast til breve etc, som du frit kan benytte dig af. Herudover - ja, der er mere - så får du ikke serveret alle informationerne på engang, du får serveret, det du har brug for, når du har brug for det, dvs. du kan nøjes med at forholde dig til lidt af gangen.

Lyder det spændende? Jeg er selv helt vildt spændt på at vise dig resultatet.

 

Min vision

Dette er min vision om, at alle skal have mulighed for at få og adgang til kvalificeret rådgivning, der kommer til live. 

Jeg glæder mig til at vise dig resultatet.

– Solveig Værum Nørgaard